29 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Netko je na Instagramu posvetio profil Kolindi i svakodnevno joj piše hvalospjeve:...

Netko je na Instagramu posvetio profil Kolindi i svakodnevno joj piše hvalospjeve: “Volim svoj život jer moj život si ti!”

Profil na Instagramu posvećen Kolindi Grabar-Kitarović broji preko 3000 pratitelja koji ne skrivaju svoje divljenje prema bivšoj predsjednici.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović tijekom mandata stekla je brojne obožavatelje, koji još budno prate svaki njezin potez.

Netko od njih posvetio joj je i profil na Instagramu “Kolinda Grabar Kitarović fan” gdje gotovo svakodnevno objavljuje njezine nove fotografije i videa, uz koje joj piše prave hvalospjeve, a broji preko 3000 pratitelja.

“Prekrasno lice, prekrasna duša”, “Uvijek u mojim mislima”, “Ona je ta kojoj se niakd nećete prestati diviti”, “kad toliko voliš nekoga da si jednostavno zahvalan svemitu što živite u isto vrijeme”, “Volim svoj život jer moj život si ti!” neki su od opisa uz snimke i fotke Kolinde koje su nerijetko ukrašene i srcima, cvijećem, zaljubljenim smajlićima, krunama…

Instagram profil posvećen bivšoj predsjednici ovih je dana provukao pažnju domaćih medija koji su pretpostavili da se radi o tajnom obožavatelju, no osoba koja ga vodi u pričama je otkrila da nije muškarac.

Inače, Kolinda u zadnje vrijeme privlači pažnju javnosti svojom linijom koju je dovela do savršenstva, pa tako i na svojem Instagramu i drugim društvenim mrežama redovito dobiva brojne komplimente, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike