14.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Dok Kadirov paradira u Pradinim čizmama, svi traže tenisice koje je Zelenski...

Dok Kadirov paradira u Pradinim čizmama, svi traže tenisice koje je Zelenski nosio

Zelenski se u javnosti najčešće pojavljuje u maslinastozelenoj odjeći, a posebnu pozornost privukle su njegove tenisice koje je nosio kada je obilazio Buču

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski jednostavnim je tenisicama zasjenio skupocjene dizajnerske čizme u kojima se pojavljuje čečenski vođa Ramzan Kadirov. Kako bi pokazao svoju moć, Kadirov nosi Pradine čizme koje su izašle u jesen 2019. godine, a stoje čak 11.000 kuna.

Uzor mu je očito ruski predsjednik Vladimir Putin koji također voli skupocjene krpice pa tako za odlazak u prirodu bira odjeću koja stoji čak 22.000 kuna. Pozornost je privukao i nedavno kada se na stadionu tijekom proslave aneksije Krima pojavio u jakni od 90.000 kuna.

Za razliku od njih, ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom ne trebaju skupe stvari kako bi izazvao simpatije javnosti. U javnosti se najčešće pojavljuje u maslinasto zelenoj odjeći, a posebnu pažnju privukle su njegove tenisice koje je nosio kada je obilazio Buču.

Screenshot Saucony

Na nogama je imao Saucony Jazz tenisice s maskirnim uzorkom koje stoje nešto više od 600 kuna, a nakon što ih je Zelenski nosio, odmah je porasla potražnja za njima, piše vecernji.hr.

Najnovije

Još iz rubrike