VIDEO Nadrealni prizori s izbora u Srbiji: Zaključao je oca u podrum kako ne bi mogao glasati za Vučića?!

Ilustracija unsplash

Snimka je zasigurno aludirala na činjenicu da je Aleksandar Vučić tijekom izborne kampanje pokušao šarmirati umirovljenike obećanjem da ih očekuje bolji život uz veće mirovine

Srbijansko izborno povjerenstvo objavilo je u ponedjeljak rezultate koji su na temelju gotovo svih prebrojanih glasova potvrdili pobjedu Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke (SNS) na predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

Pobjedom u prvom krugu Vučić je osigurao drugi uzastopni predsjednički mandat, a SNS bi mogao formirati koalicijsku vladu i započeti drugo desetljeće na vlasti. Nakon prebrojanih 95,45 posto glasova, Vučić je osvojio 58,55 posto glasova, a na izbore je izašlo 58,62 posto od 6,5 milijuna birača.

Jedan je od njih, po svemu sudeći, ipak ostao zaključan u podrumu, a otkriva nam to video koji je u ponedjeljak objavljen na TikToku.

Snimka je u međuvremenu skupila čak 345 tisuća pregleda, a govori da je neki muškarac svog vlastitog oca privremeno zarobio kako ovaj ne bi mogao otići do birališta i glasati za Vučića.

Kada je video točno nastao i je li u pitanju samo šala, možemo nagađati, ali ako je i snimljen isključivo u duhu zafrkancije, zasigurno aludira na činjenicu da je Aleksandar Vučić tijekom izborne kampanje pokušao šarmirati umirovljenike obećanjem da ih očekuje bolji život uz veće mirovine.

“Dragi umirovljenici, 20.000 dinara državne pomoći nije mali novac, ali ja znam da je to ništa u usporedbi s tim što ste vi dali dok ste gradili našu zemlju”, rekao je Vučić, između ostalog, tijekom veljače, piše net.hr.

https://www.tiktok.com/@otac_nacije369/video/7082451153480453382?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7057827607614539270

Share This Article