4.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kanadski par udomio psa iz Indije, video će vas ganuti do suza

Kanadski par udomio psa iz Indije, video će vas ganuti do suza

Dobrodošlica novom članu obitelji uvijek je lijep trenutak, a u posebno će lijepom sjećanju ostati jednom mladom kanadskom paru. Havilah Heger Wiley i njen suprug Stephen udomili su psa koji je doslovce prošao pola svijeta kako bi stigao u njihov dom.

Udomili su, naime, ženku iz jednog indijskog skloništa, a prve su trenutke zajedničkog života snimili i objavili na Instagramu.

Htjeli su udomiti napuštenog psa

The Indian Express ističe da turisti u Indiji često kupuju pse, ali da je ovaj par inzistirao na udomljavanju lutalice iz skloništa za napuštene životinje. Nekoliko su mjeseci rješavali papirologiju, a na videu vidimo kako se to čekanje isplatilo kada je u Kanadu stigla Indy.

Indy pripada pasmini indijski pariah, a vjeruje se da je to prvi pripitomljeni pas u povijesti. U početku je bila malo nepovjerljiva, što je razumljivo s obzirom na prethodna iskustva s ljudima. No s vremenom se opustila i prepustila brizi i njezi ovog mladog para.

Ljudi su oduševljeni postupkom mladih Kanađana

Pratitelje je ova priča dirnula i razdragala, što su i napisali u komentarima. “I predivna obitelj je udomila predivnog psa i živjeli su sretno do kraja života”, “Hvala vam na ovome, donijeli ste mi toliko radosti”, “Nadam se da će više Indijaca početi cijenili ovu predivnu pasminu”, “Predivna je i sretna što je s vama”, samo su neki od komentara, piše index.hr.

Najnovije

Potres kod Rijeke

Još iz rubrike