24.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: "Nisam sklona laganju...

Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: “Nisam sklona laganju i skrivanju”

Lana Klingor Mihić na Instagramu je otkrila da je silikone koje je ugradila u grudi prije 21 godinu odlučila zamijeniti novima

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić podvrgnula se operaciji grudi.

Lana je svoje iskustvo podijelila na Instagramu, gdje je otkrila i da je odlučila zamijeniti silikone koje je ugradila prije 21 godinu novima.

“Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ukoliko imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim”, napisala je Lana na društvenoj mreži prije nego što se podvrgnula operaciji.

Instagram

Zatim je u pričama na Instagramu objavila jednu fotografiju iz bolnice poslije operacije i jednu nakon što je došla doma uz koju je priznala: “Boli me kao sto đavola, ali s obzirom da sam to prošla, očekivano, Idem spavat i samo spavat.”

Inače, Lana je majka tri kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike