21 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ante Sanader: Cvjeta cvijeće u HDZ-u… Cvijeće cvjeta, svugdje cvijeće cvjeta

Ante Sanader: Cvjeta cvijeće u HDZ-u… Cvijeće cvjeta, svugdje cvijeće cvjeta

Gostujući u N1 Studiju uživo, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader, poručio je kako je u toj stranci sve u najboljem redu te da stranka složno stoji iza premijera, koji je jučer potvrdio kako će se ići u rekonstrukciju Vlade.

“Cijeli sustav HDZ-a je dao potporu premijeru”, kaže Sanader.

“Cvijeće cvjeta. Cvijeće cvjeta, svugdje cvijeće cvjeta… Svak’ ima svoje… Da ne cvjeta cvijeće u HDZ-u, da HDZ ne valja, da je HDZ raslojen, onda sigurno ne bi bio ni obnašao vlast. Čulo bi se, imali biste vi te informacije puno prije nas. Ovo što netko konstruira, što netko pokušava, što nastoji baciti kamen smutnje, neće to proći”, jasan je Sanader.

‘Osvježenje’ Vlade već oko Uskrsa

Podsjetimo, zbog istrage protiv ministra socijale Josipa Aladrovića, potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića i “bizarnog slučaja” ministrice regionalnog razvoja Nataše Tramišak, koja je primila prijetnje za koje su mediji doznali prije nego što je ona obavijestila premijera, rekonstrukcija Vlade postaje sve izglednija.

Po medijima se spominje da će premijer smijeniti od četiri do čak sedam ministara.

Umjesto prvosvibanjske rekonstrukcije koja se neslužbeno najavljivala u medijima, tvrdi više sugovornika bliskih Banskim dvorima, ide uskrsno “osvježenje” vlade. Sve bi, dakle, trebalo biti posloženo do Uskrsa, a novu, rekonstruiranu vladu mogli bismo imati već oko 20. travnja.

Najnovije

Još iz rubrike