14.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Užas u Dubravi: Čekao bivšu suprugu da iziđe iz crkve pa pucao...

Užas u Dubravi: Čekao bivšu suprugu da iziđe iz crkve pa pucao na nju

Zbog sumnji da je iz vatrenoga oružja u nedjelju ujutro na ulici u Retkovcu ranio svoju bivšu suprugu, policija je uhitila 79-godišnjega muškarca.

Policija je kratko izvijestila da je danas, 27. ožujka na području Dubrave, na ulici, vatrenim oružjem ozlijeđena žena, te da je osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem pronađena te se nalazi pod nadzorom policije.

Kako doznaje Jutarnji, žena je na sreću u ovome napadu lakše ranjena, dok je nad njezinim suprugom u tijeku kriminalističko istraživanje.

Inače, navodno je riječ o muškarcu koji je već imao povijest napada na svoju suprugu, te mu je bila izrečena mjera zabrane približavanja koju je jutros prilično nasilno prekršio.

Svjedoci su za portal 24sata kazali da je napadač ženu čekao da se vrati iz obližnje crkve.

”Čuli smo dva pucnja i izašli van. Žena je bila na cesti i zvala upomoć. Jedan metak pogodio je nju, a drugi susjedov auto. On je prvo samo stajao ondje s pištoljem, a onda probao odšetati. Jadna žena se vraćala iz crkve”, ispričala je jedna od svjedokinja. Kako kažu svjedoci, navodno čekao da izađe iz obližnje crkve Marije anđeoske u naselju Sopnica, piše 24sata.

Susjedi su odmah zvali policiju i Hitnu pomoć. Prva patrola presrela je pucača u naselju, razoružala ga i privela.

Najnovije

Još iz rubrike