24.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Barbari Kolar u emisiji bivši poručio: Ti bi ovu majicu koristila za...

Barbari Kolar u emisiji bivši poručio: Ti bi ovu majicu koristila za brisanje prašine

Robert Ferlin i njegov mentor Mario Battifiaca sinoć su u showu Zvijezde pjevaju privukli pažnju gledatelja i žirija izvedbom pjesme Niko kao ja Šarla Akrobate. Dečki su nastupili posljednji, zezali su se na pozornici, a šale su uslijedile i kada im je Barbara Kolar prišla nakon nastupa.

Ferlin je, naime, nosio majicu sa svojim likom na kojoj je pisalo Jaaa, a onda se na račun toga našalio sa svojom bivšom partnericom. Barbara je pohvalila majicu, a Ferlin je brzo uzvratio.

“Htio sam ti donijeti jednu, ali znam da bi je upotrijebila kao krpu za prašinu”, rekao joj je Ferlin i zaradio pljesak publike, a Barbara se srčano nasmijala. Nakon toga ga je uzela za ruku i dokazala da su i dalje u sjajnim odnosima.

Ferlin i Barbara u vezi su bili pet godina, no to su tajili od javnosti. Upoznali su se kad ju je on ugostio u svojoj emisiji na Radio Rijeci. 2006. godine počelo se šuškati o njihovom prekidu, no ni tada nisu htjeli ništa komentirati. Ferlin je samo jednom na pitanje kako održavaju vezu na daljinu, rekao: “Skupo me košta. Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb – Rijeka.”, piše index.hr.

Najnovije

Još iz rubrike