14.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mia Dimšić u ultrakratkoj haljinici pokazala noge, a pozirala je u neočekivanom...

Mia Dimšić u ultrakratkoj haljinici pokazala noge, a pozirala je u neočekivanom društvu našeg legendarnog glazbenika!

U Osijeku se održala svečana dodjela diskografske nagrade Porin, a među prvim glazbenicima koji su stigli na crveni tepih dvorane Gradskog vrta bila je i naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Mia Dimšić.

Mia je za svečanost odabrala ultrakratku crnu haljinu u kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge, a pozirala je u društvu legendarnog kolege i člana Najboljih hrvatskih tamburaša Stanka Šarića. Oboje su dobro raspoloženi pozirali pred okupljenim fotografima, a Mia nije skidala osmijeh s lica.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE

Mia će Hrvatsku na Eurosongu predstaviti s pjesmom “Guilty Pleasure”, kojoj kladionice zasad nažalost ne predviđaju veliki uspjeh, no ona je sigurna u sebe.

“Nisam se dugo osjećala kako sam se osjećala u vezi ove pjesme, ne samo kad smo je uradili, nego i kad smo obradili produkciju u studiju. Nakon studija se sjećam da nisam mogla zaspati taj dan do tri ujutro jer sam toliko bila uzbuđena. A onda kad je došla koreografija, jednostavno se sve potrefilo, i ekipa, i ljudi, tako da sam ja znala da, bez obzira na plasman, da ja iza ovoga stojim”, otkrila je Mia u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Na svom instagram profilu je nedavno objavila i ovu fotografiju:

Izbor za pjesmu Eurovizije ove se godine održava u Torinu od 10. do 14. svibnja, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike