29 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sonja Kovač pokazala zaručnički prsten, pa priznala kako su nastale romantične fotke:...

Sonja Kovač pokazala zaručnički prsten, pa priznala kako su nastale romantične fotke: “Možete zamisliti…”

Sonja Kovač na Instagramu je objavila fotografije na kojima je pokazala zaručnički prsten nakon što ju je dugogodišnji dečko Goran Mandić zaprosio na Maldivima.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač zaručila se na Maldivima gdje je s dečkom Goranom Mandićem proslavila i 10. godišnjicu veze.

Nakon što je na Instagramu objavila video romantičnih zaruka, pohvalila se i prstenom.

“Rekla sam da!” napisala je Sonja uz fotografiju na kojoj pozira u Goranovu krilu i još jednu na kojoj je u prvom planu prsten s velikim dijamantom. Zatim je ispričala i kako su nastale romantične fotke.

“Fotić nas je izmučio fotkajući naokolo poslije dobrih sat vremena, ali isplatilo se imati ovakve divne uspomene na naš dan! Goran se nikada nije toliko slikao, a možete zamisliti koliko je bilo previše kad sam ga ja molila da je dosta!” dodala je i najavila još fotki i videa jer ih ima, kako kaže, za tri života.

“Čestitam golupčići”, “Fotke su prekrasne”, “Preslatki ste i želim vam svu sreću”, “Prekrasan prsten”, “Predivni ste par”, nizale su se čestitke i komplimenti.

Sonja je Gorana dugo skrivala od javnosti i tek je prije nekoliko godina počela objavljivati fotke s njim, a par je prošle godine zajedno kupio i stan u Zagrebu, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike