Ivana Paradžiković nestala s Instagrama: Otkrivamo što se dogodilo popularnoj voditeljici

Screenshot Instagram Slika profila ivana_paradzikovic_fans ivana_paradzikovic_fans

Pratitelje Ivane Paradžiković iznenadilo je kad su prije otprilike 7 dana primijetili da je njezin profil nestao s Instagrama

Poznata televizijska voditeljica Ivana Paradžiković, koja je nedavno Novu TV zamijenila za TV Unu, poprilično je aktivna na društvenim mrežama, stoga je njezine pratitelje iznenadilo kad je prije otprilike sedam dana profil ove novinarke i voditeljice nestao s Instagrama.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji List, riječ je o hakerskom napadu.

Podsjetimo, nedavno se i poznatom chefu Mati Jankoviću dogodila slična situacija kad je ostao bez svojeg privatnog Instagram profila i bio prisiljen otvoriti novi.

“Na moju žalost, Instagram račun mi je u petak hakiran. Ljudi koji su to napravili, tražili su finu svotu novca da mi ga vrate, što sam odbio. Račun su mi obrisali i bio sam prisiljen napraviti drugi. ‘Ajmo ispočetka”, napisao je Janković u objavi na svojem novom profilu.

– Iznenada sam izgubio postavke za Instagram i nisam se mogao ulogirati u svoj račun. Nakon toga mi je stigla WhatsApp poruka, koja je došla s broja koji je imao pozivni +1, a u kojoj je pisalo da moram u bitcoinima platiti cifru od tri tisuće eura – rekao je nedavno Janković za Jutarnji, piše jutarnji.hr.

Share This Article