11.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nakon suza i plesa punog emocija Lucija je morala napustiti show: "Prava...

Nakon suza i plesa punog emocija Lucija je morala napustiti show: “Prava dama od početka do kraja! Bravo!”

Lucija Lugomer i Marko Šapina napustili su show “Ples sa zvijezdama” u trećoj emisiji u kojoj su otplesali bečki valcer.

Plus-size manekenka Lucija Lugomer i njezin mentor Marko Šapina napustili su show “Ples sa zvijezdama”, nakon što su dirnuli žiri i gledatelje svojom emotivnom plesnom točkom, no to očito nije bilo dovoljno za prolazak u daljnje natjecanje.

Reakcije na njihovo ispadanje ne stišavaju se na društvenim mrežama gdje su dobili i hrpu komentara podrške.

“Stvarno je bilo emotivno i lijepo”, “Bila si divna”, “Žao mi je što ste ispali, ali bili ste mi super”, “Plakala, smijala se, plesala s vama. Hvala vam”, “Kao iz bajke si”, “Bila si stvarno odlična i predivna! I prava dama od početka do kraja! Bravo!”, poručili su Luciji pratitelji u komentarima na Instagramu.

Tema treće emisije bile su uspomene, zbog čega se Lucija prisjetila svoje pokojne majke kojoj je posvetila i svoj nastup, točnije bečki valcer koji je otplesala s Markom.

“Mama je umrla prije 18 godina, ja sam tada imala 11, dosta traumatično. Dosta sam rano shvatila da je život krhko vrijeme na svijetu. Moja mama je išla u baletnu školu, svirala je harfu, imala je vjevericu za ljubimca, bila je stvarno jedna osoba s kojom guštom pričaš”, ispričala je Lucija uoči nastupa.

“To izgleda ovako kad se pleše sa srcem i iz srca. Ispričali ste nam emotivnu priču pokretom, što je meni najljepši dio plesa i mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće i za tebe i za nas”, kazala je Larisa Lipovac koja se rasplakala, a emocije su ponijele i Franku Batelić koja je Luciji potrčala u zagrljaj, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike