11.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kao prava kraljica: Barbara Kolar u emisiji dočekala svog bivšeg Roberta Ferlina...

Kao prava kraljica: Barbara Kolar u emisiji dočekala svog bivšeg Roberta Ferlina i snašla se fenomenalno

Britka voditeljica koja s kolegom Duškom Ćurlićem vodi desetu sezonu showa ‘Zvijezde pjevaju‘ susrela se s bivšim partnerom, natjecateljem showa. Napetost se mogla ‘rezati‘ škarama.

Barbara i Duško
Screenshot hrt

Početak desete sezone showa “Zvijezde pjevaju” umalo je zasjenio dramatičan susret bivšeg ljubavnog para, koji se, priznali mi to ili ne, dugo iščekivao.

Omiljena radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar vodi popularnu HTV-ovu emisiju s Duškom Ćurlićem, a njezini zabavni komentari začinili su predstavljanje osam parova sucima: Danijeli Martinović, Jurici Pađenu, Marku Tolji te Zorici Kondži.

Jednako britkom pokazala se i kad se među pjevačkim neprofesionalcima poznatim u javnosti, koji pokazuju svoje glasovne mogućnosti i pokušavaju pobijediti, našao njezin bivši, televizijski i radijski voditelj Robert Ferlin. Kad joj je pristupio sa svojim mentorom, Marijem Lipovšekom “Battifiacom”, rekla mu je bez pardona:

“Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća.”

Screenshot hrt

Bivši je odgovorio verbalnim protunapadom: “Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla!” Potom je Battifiaca, ujedno i Barbarin prijatelji, pokušao ublažiti neugodnu situaciju riječima: “Joj, opet smo počeli!”. Ne znajući što bi još trebalo napraviti, prasnuo u pomalo usiljen smijeh.


Ljubav trajala pet godina

Čini se da će popularni show, koji ove godine obilježava okrugli rođendan, biti vrlo zanimljiv – zbog nekad sretnog para koji se upoznao kad ju je on ugostio u svojoj emisiji “Tužibaba” na Radio Rijeci. Voljeli su se čak pet godina, on je zbog nje često dolazio u Zagreb, a kad su 2006. prekinuli, jedini komentar dao je Ferlin. Kad su ga pitali kako je izgledalo održavati vezu na daljinu, rekao je: “Skupo me koštalo. Točno onoliko koliko stoji cestarina Zagreb – Rijeka.”

Kako iz bivšeg braka ima danas već odraslog sina i kćer, a iz još jedne veze ima kćer, razumljivo je zašto o svojem ljubavnom životu nerado priča. Barbara, pak, izgleda ljepše no ikad prije, direktna je i zabavna, svjesna da privlači poglede, pa će, tko zna, njihov ponovni susret uroditi “kemijom” kojoj zaborava nema?, piše gloria.hr.

Najnovije

Još iz rubrike