24.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Opsjednut je paucima: Ima ih čak 120, a drži ih u svojoj...

Opsjednut je paucima: Ima ih čak 120, a drži ih u svojoj kući

Aaron Phoenix (34) brine o 120 tarantula koji imaju cijelu jednu sobu za sebe u njegovoj kući. Kaže kako je vrijeme s paucima učinilo čuda za njegovo mentalno zdravlje

Facebook

Kada mu je terapeut predložio da pronađe hobi kako bi poboljšao svoje mentalno zdravlje, Aaron je odlučio udomiti 120 tarantula. Sve svoje slobodno vrijeme posvećuje brizi o svojim osmonožnim prijateljima.

Kaže kako je vrijeme s paucima učinilo čuda za njegovo mentalno zdravlje.

– Oni su moja strast, opsesija, kako god to želite nazvati. Doktor mi je rekao da će hobi pomoći mom umu da ostane usredotočen i to je istina. Mogao bih satima sjediti i gledati moje ljubimce – kaže Aaron i dodaje da sada nikada neće odustati od posjedovanja tarantula.

– Reakcije ljudi kad im kažem su fantastične, ne mogu vjerovati! Iako mislim da su tarantule pogrešno shvaćene, nema potrebe za takvim strahom – smatra Aaron koji se prvi put u njih zaljubio kao dijete.

Od ljeta 2021. sakupio je 120 tarantula, uz pet drugih pauka, tri škorpiona, tri bogomoljke i stonogu. Žive u odvojenim ograđenim prostorima u njegovoj sobi, piše 24sata.hr.

Najnovije

Još iz rubrike