Ella Dvornik nasmijala pratitelje: ‘Pohrvatio mi se muž, službeno je nestala kraljevska krv’

Instagram

Influencerica Ella Dvornik (31) nasmijala je pratitelje novom objavom na svom Facebook profilu. Ella je podijelila anegdotu sa svojim suprugom i otkrila kako se Charles ”pohrvatio”

Influencerica Ella Dvornik (31) nasmijala je pratitelje novom objavom na svom Facebook profilu.

Ella je podijelila anegdotu sa svojim suprugom i otkrila kako se Charles Pearce (44) ”pohrvatio”. -Pohrvatio mi se muž . Nestalo plina prošli tjedan , ja naručujem novi, jer realno nema ni grijanja i govori on “ne treba nam više sad će zatoplit, treba samo malo ono za vodu, kuhanje itd”. Ode RVATINA u Bauhaus i kupi one male električne grijalice za par sto kuna. I došao čovjek s plinom danas i napunio malo spremnik.

Platim, vraćam se u kuću. I nisam nogom kročila još, a RVATINA se dere s kauča : ‘’DA NISI SLUČAJNO GRIJANJE UPALILA, JESI ČULA?” Nestala kraljevska krv – službeno- napisala je Ella i nasmijala pratitelje koji su joj se javili u komentarima.

“Ruku na srce, dugo mu je trebalo”, “Biti će on još gori, kako cijene budu isle gore”, “Stopio se čovjek s okolinom”, “Ma kako ti mene slatko nasmiješ”, “Prilagodio se, to je u redu”, “Muž legenda”, “A bilo je i vrijeme više”, pisali su pratitelji.

Ella je nedavno objavila objavila fotografiju na kojoj leži na podu uz perilicu za rublje na gomili neoprane odjeće. Na fotki je odjevena u zelenu bluzu, kratku suknju i štikle, a odlučila se našaliti na svoj račun. ”Kad me netko pita zašto imam toliko neopranog veša, ja kažem ‘to nije prljavi veš, to mi je set za fotkanje” napisala je Ella uz fotografiju. No osim neopranog rublja, na fotografiji koju je objavila vidi se i da Dvornik ima čak tri usisavača.

To su primijetili i pratitelji koji su odmah krenuli komentirati taj detalj. ”Mene više zanima što imaš toliko usisavača???”, “Zašto imaš toliko usisavača?”, “Ja sam samo primijetila 3 usisavača”, “Imaš koji usisavač viška?” pitali su je pratitelji.

Ella im je odmah odgovorila: “Neke sam dobila, neke sam kupila. Neki su bolji neki gori, neki rade neki ne rade… i tako”, piše vecernji.hr.

TAGGED:
Share This Article