29 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Samo Seve može objaviti ovako seksi fotku i usput sve dobro nasmijati:...

Samo Seve može objaviti ovako seksi fotku i usput sve dobro nasmijati: ”Izgleda kao da sam sjela i nešto kontam…”

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i čizmama, a koja je oduševila njezine brojne obožavatelje.

Severina je na svojem profilu na Instagramu podijelila još jednu fotografiju vrijednu divljenja svojih obožavatelja, za koju je u samo deset minuta dobila nekoliko tisuća lajkova i stotine komentara.

Severina na fotografiji pozira samo u donjem rublju i visokim čizmama, a pridodala joj je i duhovit opis koji je sve dobro nasmijao.

“Izgleda kao da sam sjela i nešto kontam. A ustvari samo sam sjela”, napisala je 49-godišnja pjevačica.

“Predivna si”, “Haha, ljepotica”, “Seksi”, “Goriš”, “Kontaš kad će novi album, mi jedva čekamo”, “Haha, legendo”, samo su neki komplimenti koje je dobila u komentarima.

Severina se nedavno našla u centru pozornosti nakon što je na koncertu u Brčkom nastupila u sivoj trenirci, čime je iznenadila sve, a onda je i pojasnila svoju odluku.

“Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave.

Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka.

Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici…

Slava Ukrajini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj”, napisala je Severina na Instagramu uz fotografije na kojima je pokazala planirane outfite za koncert, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike