26.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Mučni detalji ubojstva majke u Puli, raspisana međunarodna tjeralica za sinom

Mučni detalji ubojstva majke u Puli, raspisana međunarodna tjeralica za sinom

Županijsko državno odvjetništvo u Puli donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 37-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela teškim ubojstvom.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 37-godišnjak 3. ožujka 2022. između 11.30 sati i 15.18 sati u stanu u Puli, u nakani da liši života svoju 79-godišnju majku, koju je ranije vrijeđao i tukao zbog čega je proglašen krivim pravomoćnom presudom Općinskog suda u Puli-Pola, nepoznatim joj predmetom zadao više udaraca te je 79-godišnjakinja preminula uslijed zadobivenih tjelesnih ozljeda.

Državno odvjetništvo je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Puli prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika što je sudac istrage prihvatio i odredio okrivljeniku istražni zatvor u trajanju od mjeseca dana.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola donijelo je nalog za izdavanje međunarodne tjeralice protiv okrivljenika te je izdalo Europski uhidbeni nalog s obzirom da je okrivljenik u bijegu, prenosi Glas Istre.

Najnovije

Još iz rubrike