21.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Crkveno vjenčanje prije dolaska djeteta na svijet! Poznati su detalji vjenčanja Hane...

Crkveno vjenčanje prije dolaska djeteta na svijet! Poznati su detalji vjenčanja Hane i Graše, zna se i kum

Da su stvari između Hane i Graše nikad bolje i ozbiljnije ekskluzivno smo otkrili krajem prošle godine. Prvi smo objavili da je vjenčanje zaljubljenih glazbenika sasvim izvjesno tijekom 2022. godine, a sada je poznat i točan datum

Splitski glazbenik Petar Grašo i njegova izabranica, glazbenica Hana Huljić uskoro će stati pred oltar, a sada je poznat i točan datum crkvenog vjenčanja. Index doznaje da će ‘sudbonosno da’ izgovoriti u crkvi svetog Frane u Splitu, a ceremoniji će prisustvovati samo najbliža obitelj i prijatelji.

Navodno će na vjenčanju biti i neka poznata imena među kojima su umirovljeni košarkaš Dino Rađa s obitelji, koji bi, prema pisanju Glorije, trebao biti i Grašin kum.

Da su stvari između Hane i Graše nikad bolje i ozbiljnije ekskluzivno smo otkrili krajem prošle godine. Prvi smo objavili da je vjenčanje zaljubljenih glazbenika sasvim izvjesno tijekom 2022. godine, a sada je poznat i točan datum. Od izvora smo doznali i kako vjenčanicu kreira bračni par koji stoji iza modnog brenda Arileo.

Podsjetimo, za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada prošle godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Ni jedno ni drugo nisu skloni komentirati niti odavati detalje velike ljubavne priče, no jasno je da su jako sretni zajedno te da jedno u drugome vide srodne duše.

Sredinom prošlog mjeseca saznalo se i kako Hana i 15 godina stariji glazbenik čekaju prvo zajedničko dijete, a sretnu vijest nam je potvrdila Martina Podgorski.

“Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju”, javila je voditeljica komunikacija Petra Graše Martina Podgorski, piše rtl.hr.

Najnovije

Još iz rubrike