18.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Peteročlanoj obitelji vatra progutala dom: "Djeca su gola i bosa izašla van....

Peteročlanoj obitelji vatra progutala dom: “Djeca su gola i bosa izašla van. U zadnji tren smo izvukli živu glavu”

Peteročalnu obitelj koja je ostala bez doma posjetio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić. Par iz Jordana odlučio se doseliti u Prašćevac, ali nažalost, sada ih je dostigla tužna sudbina. Za Dnevnik Nove TV ispričali su što se dogodilo.

U selu Prašćevac nadomak Vrbovca umalo tragedija. U manje od sat vremena peteročlana obitelj ostala je bez doma, koji je progutala vatrena stihija. Na teren je izašao velik broj vatrogasaca, no kako je požar bio u razbuktanoj fazi, gotovo cijelo imanje postalo je veliko zgarište.

“Nakon požara ne postoji niti jedan funkcionalni dio kuće u kojem bi mogli živjeti niti raditi. Ostali smo bez kuće u manje od sat vremena. Djeca su gola i bosa izašla van. U zadnji tren smo izvukli živu glavu”, rekao je Selah Khateeb.

Najpotrebnije im je da obnove kuću i dobiju krov nad glavom. “Nemamo ništa. Trenutno živimo kod sina. On nas je prihvatio dok ne nađemo svoj smještaj”, dodao je.

Njegova supruga Tatyana Gulyaeva objasnila je da bi se htjeli što prije vratiti u kuću i nastaviti živjeti kao dosad.

U ostatku tjedna ne najavljuje se baš lijepo vrijeme. “Udružimo se zajedno i pomozimo ovoj obitelji da što prije renovira svoju kuću”, rekao je Mikić, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike