15.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Prvi video rekorder koji je na YouTubeu prešao 10 milijardi pregleda

VIDEO Prvi video rekorder koji je na YouTubeu prešao 10 milijardi pregleda

Južnokorejski reper Psy i njegov planetarni hit od prije 10 godina – Gangnam Style – ušli su u povijest, ne samo interneta kao prvi YouTube video s milijardu pregleda. No, popularnost Baby Sharka može se mjeriti u milijardama, a to dokazuje i činjenica da je video pjesme nedavno prešao 10 milijardi pogleda na YouTubeu.

“Baby Shark doo doo doo doo doo doo doo”, riječi su pjesme koje gotovo svako dijete, a i roditelj može prepoznati.

“Svjedočiti kako je Baby Shark povezao ljude širom svijeta, bilo je uistinu značajno putovanje. Jedva čekamo predstaviti daljnje avanture Baby Sharka koje će donijeti neusporediva iskustva još većem broju obožavatelja posvuda”, rekao je izvršni direktor The Pinkfong Co., Min-Seok Kim.

Osim što se upisao u povijest, Baby Shark ima i emisiju na Nickelodeonu, film i NFT kolekciju.

Južnokorejski reper Psy i njegov planetarni hit od prije 10 godina – Gangnam Style – ušli su u povijest, ne samo interneta kao prvi YouTube video s milijardu pregleda.

Desetljeće kasnije Gangnam Style ima “samo” nešto više od četiri milijarde, dok se na prijestolju najveće video platforme ustoličio novi rekorder.

“Baby Shark doo doo doo doo doo doo doo”, riječi su pjesme koje gotovo svako dijete, a i roditelj može prepoznati.

Popularnost Baby Sharka može se mjeriti u milijardama, a to dokazuje i činjenica da je video pjesme nedavno prešao 10 milijardi pogleda na YouTubeu.

“Svjedočiti kako je Baby Shark povezao ljude širom svijeta, bilo je uistinu značajno putovanje. Jedva čekamo predstaviti daljnje avanture Baby Sharka koje će donijeti neusporediva iskustva još većem broju obožavatelja posvuda”, rekao je izvršni direktor The Pinkfong Co., Min-Seok Kim. una.world

Najnovije

Još iz rubrike