Izbornik Horvat ne pokazuje često lijepu suprugu, ali ona je jednom fotkom otkrila da je njegova najvatrenija navijačica!

Foto: Aleksandra Horvat/Facebook

Aleksandra Horvat najveća je podršku svom suprugu Hrvoju Horvatu čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Izbornik naše rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat ovih se dana nalazi pod povećalom javnosti dok vodi rukometaše na Europskom prvenstvu, a mnoge je zaintrigirao i njegov privatni život.

Hrvoje detalje privatnog života ne dijeli često, a rijetki znaju da je već 12 godina u sretnom braku s odvjetnicom Aleksandrom Horvat i da zajedno imaju sina Bornu i kćer Taru.

Za razliku od Hrvoja, Aleksandra na društvenim mrežama dijeli njihove fotografije, a i pohvalila se da je velika navijačica naših rukometaša, a među posljednjim fotografijama je ona s tribina u Szegedu gdju su pobijedili reprezentaciju Ukrajine.

“Iznad svih Hrvatska”, napisala je Aleksandra uz fotografiju i poručila da se osjeća sretno.

Hrvoju je velika podrška i njegova sestra Vanja Horvat koja je široj domaćoj javnosti poznata i kao bivša supruga Zorana Mamića s kojim je u braku bila 17 godina i dobila kćer Ninu i sina Brunu. Nakon razvoda sreću je pronašla s Mladenom Veberom i na društvenim mrežama često dijeli njihove zajedničke trenutke.

Hrvoje i Vanja djeca su legendarnog rukometaša Hrvoja Horvata, poznatog i pod nadimkom “Cveba”, koji je sinu velikim djelom usadio ljubav prema rukometu, piše Dnevnik.hr

Share This Article