24.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Novi detalji strašnog zločina u Puli: U kući pronađene dvije mrtve osobe....

Novi detalji strašnog zločina u Puli: U kući pronađene dvije mrtve osobe. Sin ubio oca i majku, sam se prijavio policiji?

”Očevid još uvijek traje i kako su kazali iz policije neće tako brzo biti gotov”, kazala je u javljanju iz Pule za Dnevnik Nove TV reporterka Lina Dollar.

”Ono što je zasad poznato jest da je policija danas nešto iza 16 sati u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli pronašla dvije mrtve osobe starije životne dobi, muškarca i ženu, odnosno supružnike. Sumnja se da je ubojstvo počinio njihov sin, neslužbeno se doznaje, kao i da se on sam oko 16 sati prijavio policiji i sve priznao”, kazala je reporterka Dnevnika Nove TV.

Dodala je da se ”on sada nalazi u policijskoj postaji u Puli na ispitivanju”.

”Zasad nije poznato kojim je oružje počinjeno ubojstvo kao ni vrijeme ubojstva, odnosno je li se ono dogodilo danas ili jučer u večernjim satima. Te informacije bit će poznate nakon završetka očevida”, kazala je Dollar.

”Policija je potvrdila da na ovoj adresi nisu dosad imali postupanja, ali i da im je počinitelj poznat pod ranije, međutim, ne zbog nasilnih kaznenih djela”, javila je za Dnevnik Nove TV reporterka Lina Dollar.

Policija je ranije u prvoj izjavi za medije potvrdila da se sumnja da je riječ o nasilnoj smrti, da se radi o muškarcu i ženi, o članovima obitelji te da je uhićena osoba s njima u srodstvu, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike