4.3 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Je li djevojka koju je Matej zvao prije nestanka ključ istrage? Bila...

Je li djevojka koju je Matej zvao prije nestanka ključ istrage? Bila je u Beogradu, htio je da se druže

Iz srpskog MUP-a u četvrtak je procurila informacija da inspektori s hrvatskom policijom istražuju što je nestali Splićanin Matej Periš (27) rekao sestri svojeg prijatelja u noći nestanka. Policija vjeruje da bi njen iskaz mogao biti ključan u rasvjetljavanju Matejeva nestanka. Potraga za nestalim Splićaninom ušla je već u 15. dan.

Matej je prema pisanju Večernjeg lista u noći nestanka razgovarao sa Splićankom, sestrom svog dobrog prijatelja koju će hrvatska policija uskoro opet detaljno ispitati.

Prema neslužbenim informacijama, ona se još uvijek nalazi u Beogradu. Riječ je o prijatelju koji nije bio na novogodišnjem provodu u Beogradu, ali bila je njegova sestra i njezin dolazak u Srbiju nije bio povezan s Matejem i njegovim društvom.

Doznaje se da je riječ o vlasnici tvrtke koja se bavi nautičkim turizmom u Podstrani nadomak Splita te da je vlasnica plovila kojim ljeti za turiste organizira izlete po Jadranu. Djevojka je pohađala privatnu gimnaziju u Splitu te je studirala u Zagrebu na uglednom privatnom fakultetu ekonomskog smjera.

“Ne bih htio pričati o toj osobi. Nemam njezin broj, izbrisao sam ga. Nisam više ni u kakvoj komunikaciji s njom”, kazao je rođak Splićanke, koji se s njom kaže razišao poslovno i privatno.

“Matej i društvo prije izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su vidjeli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak prije nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije s kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, htio je da se njegova i njezina ekipa zajedno nastave družiti te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje jako mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske”, izjavio je izvor blizak istrazi, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike