22.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Izbornik Horvat: Znali smo da je Srbija ključna i prije Francuske, tenzije...

Izbornik Horvat: Znali smo da je Srbija ključna i prije Francuske, tenzije su malo povišene

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 22:27 (11:13) porazom od Francuske započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Szegedu.

Nakon utakmice svoje dojmove je dao Hrvoje Horvat, izbornik Hrvatske.

”Tu smo se uspjeli vratiti u neizvjesnost, ali više nismo imali snage. Oni su bili pametni i strpljivi. Ključna stvar je da smo ih previše respektirali, to se vidjelo u prvim minutama, nedostajao nam je vanjski šut, nismo smjeli ovoliko kontri promašiti, Francuska je to iskoristila”, rekao je Horvat pa nastavio:

”Igrači u bili pod dojmom, ali drago mi je da se nismo predali i da smo vjerovali u sebe. To je temelj za dalje. Vidjeli smo kada je obrana gusta da jako teško primamo golove, bilo je perioda kad smo bili sjajni, tu nam fali iskustva, ali primarno moramo voditi obranu. Dobro smo se čak vraćali nazad i to će nam trebati protiv Srbije, piše gol.hr.

Znali smo da je Srbija ključna i prije Francuske. Moramo analizirati greške…”, izjavio je Horvat i komentirao Srbiju.

”Sada su vruće glave, treba se odmoriti i analizirati sve. Ujutro krećemo s pripremom na Srbe. Srbija je nova utakmica, naše su utakmice čvrste, tenzije su malo povišene, moramo se što prije oporaviti, to nam znači prolaz dalje.”, piše gol.hr.

Pomlađena Hrvatska izgubila novu bitku s Francuzima, sada ne smiju izgubiti od Srbije

Najnovije

Još iz rubrike