2.2 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo VIDEO Srbi napravili kaos, Australcima vikali da su ustaše, slavlje uz trube,...

VIDEO Srbi napravili kaos, Australcima vikali da su ustaše, slavlje uz trube, harmonike i srpsko kolo

Brojni navijači Novaka Đokovića danima prate što se događa sa srbijanskim tenisačem u Australiji, a danas su mu podršku pružili i ispred zgrade u kojoj je odvjetnički ured u kojem se nalazio nakon što je sud ukinuo vladinu odluku da ga se deportira iz zemlje.

Navijači su uzvikivali “Free Nole” i glasno prosvjedovali protiv odluke australske vlade. U jednom trenu je Đoković sa svojim trenerom u automobilu izašao iz zgrade, a navijači su ih opkolili i nisu im dali da prođu, pa je morala intervenirati i policija, koja je suzavcem rastjerala rulju koja je Australcima vikala i da su “ustaše”.

Nakon što je, barem za danas, odgođena odluka ministra o tome hoće li ukinuti odluku suda ili je potvrditi, navijači su se opustili i počeli su sa slavljem uz trube, harmonike i srpsko kolo. Pred zgradom u kojoj je odvjetnički ured pjevaju se pjesme među kojima je “Vidovdan”, “Đurđevdan” i hitovi Mitra Mirića, pišu Sportske novosti.

Đokovićeva nova pobjeda, zasad je slobodan: Ministar odgodio odluku o deportaciji, ali je najavio kako je to još uvijek moguće

Najnovije

Još iz rubrike