24.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pronađena 15-godišnjakinja iz Bjelovara. Policija: Svojevoljno je otišla od kuće

Pronađena 15-godišnjakinja iz Bjelovara. Policija: Svojevoljno je otišla od kuće

Nakon što je Indira Radanec nestala bez traga 2.siječnja, PU bjelovarsko-bilogorska danas je obavijestila da je pronađena te da je svojevoljno otišla od kuće i odlučila isključiti mobitel. Službeno priopćenje PU bjelovarsko-bilogorske prenosi se u cjelosti.

U nedjelju 2. siječnja, policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimili su prijavu nestanka 16-godišnjakinje, koja se udaljila s adrese prebivališta. Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske uprave koprivničko-križevačke i Policijske uprave virovitičko-podravske.

Jučer, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike