-1.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Matejev otac odgovorio na pitanje ostaje li u Beogradu. Gdje da idem,...

Matejev otac odgovorio na pitanje ostaje li u Beogradu. Gdje da idem, gdje da idem… Treba se nadati

Deveti je dan potrage za nestalim Matejem Perišem, njegov otac Nenad i dalje ne gubi, vjeruje da će pronaći sina. Jutros je razgovarao s novinarima TV Prva i u jednom trenutku krenule su suze. Kad je novinarka pitala ostaje li i dalje u Beogradu, slomio mu se glas: ‘Pa gdje da idem…, gdje da idem…’

“Hvala svim ljudima, koji ga traže i tijekom praznika. Božić je, treba se nadati…”, nastavio je Nenad.

Zamoljen da komentira mišljenje da je njegov sin možda trčao bez cilja, pa i u trenutku kad je prišao taksiju, rekao je:

“Ja sam roditelj. Sve ono što ja mislim, vjerujte mi, promišljam sa sto različitih strana. Nemam potrebu sebi nešto predočavati što nije istina, nisam takav čovjek. Istina će nas dovesti do Mateja, ako Bog da, a ja ga molim… Ono što znam da je istina, znajući mog sina, po onome što sam vidjeo, negdje je htio otići, kada je izašao iz lokala. Nije trčao, kako vidim, a da nije znao gdje trči. Pazio je gdje ide, uz rub ceste, pa je rukom napravio pokret da zaustavi taksi. Išao je na vrata na koja se ulazi, pa se vratio i pitao taksistu, pa onda nastavio… Šteta je što taj taksi nije bio slobodan”.

U razgovoru jedva je susprezao suze.

Na pitanje je li Matej ranije bio u Beogradu, odgovorio je da je Mateju bilo prvi put da je došao tu došao i da ne poznaje grad.

U kontaktu je i s Matejevim prijateljima koji su bili s njim u Beogradu, rekao je kako oni sve proživljavaju:

“Utučeni su, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da… Ja ne čitam te objave, mene interesiraju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga… Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata”, rekao je.

Matej (27) nestao je u noći između 30. i 31. prosinca. Tu je večer s prijateljem bio u klubu “Gotik” na savskom šetalištu u središtu Beograda, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike