25.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Španjolski mediji pišu da Fani Stipković zanima legendarni nogometaš od kojeg se...

Španjolski mediji pišu da Fani Stipković zanima legendarni nogometaš od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja

Fani Stipković u španjolskim medijima povezuju s umirovljenim nogometašem Fernandom Hierrom, s kojim je bila na finalu Davis Cupa, a skupa su proslavili i Božić.

Naša novinarka Fani Stipković (39), koja godinama živi i radi u Madridu, osvanula je u španjolskim medijima zbog navodne veze s umirovljenim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Nakon rastave od majke svoje dvoje djece, Sonije Ruiz, ljubav se ponovno smiješi legendarnom igraču Real Madrida i španjolske reprezentacije, piše Hola!

Navode kako se radi o spektakularnoj sportskoj novinarki Fani, s kojom bivši nogometaš dijeli strast prema sportu i s kojom je viđen na finalu Davis Cupa, a zajedno su proslavili i Božić. Fani su u španjolskim medijima usporedili i s nizozemskom manekenkom Lorenom Van Heerde.

Stipković inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu, no krajem ožujka je za Večernji list priznala da je sretno zaljubljena i da ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Inače, otkako se preselila u Španjolsku, Fani je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike