0.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ne gubite vrijeme: Znakovi koji pokazuju da volite krivu osobu

Ne gubite vrijeme: Znakovi koji pokazuju da volite krivu osobu

Ljubav je slijepa i to je jednostavno tako. Zato se svakome može dogoditi da se zaljubi u krivu osobu, a to shvatimo kada prođe ona prva zaljubljenost i zanesenost kada stvari često ne vidimo onakvima kakve zaista jesu. No, ne isplati se gubiti vrijeme na osobu koja nije ona prava za nas, koliko god bilo teško otići.

Velike stvari poput preljuba često nam otvore oči te shvatimo da smo zaljubljeni u krivu osobu. Međutim, postoje i oni mali znakovi koji često prođu nezamijećeno ili ih jednostavno ignoriramo, a koji nas upozoravaju da nešto nije u redu. Iduća četiri znaka pokazuju da ste u krivoj vezi i da trebate razmislite o tome je li ta osoba vrijedna vašeg vremena.

1. Konstantno ju morate moliti da izdvoji vrijeme za vas

Nazvat ću te kasnije. Bio sam zauzet danas, razgovarat ćemo sutra. Preumoran sam za razgovor. Ako vam ove fraze zvuče poznato, morate razmisliti o tome ima li takva veza smisla. Naravno, nije nužno da je osoba koju volite uvijek slobodna niti bi to trebala biti, ali tanka je linija koja čini razliku. Posao ne bi trebao uvijek biti na prvom mjestu. Ako konstantno morate moliti za nečije vrijeme i to bezuspješno, zapamtite da ste i vi dragocjeni, baš kao i vaše vrijeme, ako ne i više.

2. Nedostatak komunikacije

Iako je to vrlo jasan znak sam po sebi, postoje trenuci kada je prikriven. Počinje tako da vas druga osoba neko vrijeme izbjegava. Razlog je taj što ta osoba ne može dijeliti svoje probleme s drugima. Tu trebate reagirati i pitati zašto? Ako odgovor bude, oduvijek sam bio takav, vrijeme je da shvatite da stvari možda ne idu onako kako ste željeli. Stoga, prije nego uložite previše svojih emocija, u miru razmislite je li vrijedno?

3. Sve ovisi o tome kako su raspoložene

Ako razgovarate samo kada je on/ona dobrog raspoloženja, velike su šanse da ta osoba nema ozbiljne namjere. Čak i ako ima, stvari ne mogu funkcionirati dugo na taj način. Ako ste vi ta ili taj koji čeka da se raspoloženje druge osobe popravi kako biste mogli razgovarati, i ako to čekanje traje danima ili tjednima, dobro razmislite prije nego se obvežete takvoj osobi.

4. Njihova djela nisu u skladu s njihovim riječima

Kada napokon uspijete razgovarati s osobom s kojom ste u vezi i ona vas uvjeri da ste joj prioritet i da je zaljubljena u vas, ali se već slijedeći dan zapitate, iz bilo kojeg razloga, što je od toga bila istina, postoji mogućnost da je ta osoba samo slatkorječiva. Veza zahtijeva povjerenje, predanost i da se oba partnera drže svojih riječi. Ako netko u vezi to ne radi, razgovarajte o tome s partnerom. Ako i to ne pomogne, teško da takva veza ima lijepu budućnost, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike