-1.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Aleksandar Stanković ovako je komentirao cijeli slučaj oko Đokovića i jasno poručio...

Aleksandar Stanković ovako je komentirao cijeli slučaj oko Đokovića i jasno poručio što misli o tome

Urednik i voditelj emisije “Nedjeljom u 2” Aleksandar Stanković (51) na svom je privatnom Facebook profilu objavio status na kojem se referirao na aktualni slučaj najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, kojem australske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju jer nije cijepljen.

– Vrhunski sportaš i kreten. Ima ih dosta, al ovih dana jedan se baš trudi – napisao je Stanković, očito misleći na srpskog tenisača.

Facebook

Podsjetimo, Stanković je najavio je kako će gost u idućoj emisiji biti Aleksandar Trifunović, novinar nezavisnog portala “Buka” iz Banje Luke.

– Bosna i Hercegovina je pred raspadom i mogućim ratom. Ne vidim da su građani BiH zainteresirani da žive bolje jer već 25 godina glasaju za one koji im rade o glavi. Mi živimo permanentnu revoluciju gluposti – Trifunovićev je citat kojim je Stanković najavio gosta.

Trifunovićeva izjava izazvala je lavinu komentara ispod objave, a mnogima je zasmetala tvrdnja kako je Bosna i Hercegovina pred raspadom i ratom. “Narod ili ti narodi imaju vlast kakvu su birali i kakvu zasluzuju. Sami pali sami se ubili…”, komentirao je jedan gledatelj.

“Bosna i Hercegovina diše punim plućima, dok ne sluša ovu politiku, zločinačka nametanja. Ljudi žive normalno. Bog je spasio BiH da nije u EU”, smatra druga gledateljica. “Nije Bosna pred nikakvim ratom jer toga divljaštva je svima dosta, a i nema tko povesti, a još manje platiti”, napisao je treći korisnik Facebooka, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike