-1.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ispravak: Sa zgrade Suda nije otpala fasada, u tijeku su pripreme za...

Ispravak: Sa zgrade Suda nije otpala fasada, u tijeku su pripreme za obnovu

Glasnogovornik Općinskog građanskog suda u Zagrebu poslao je zahtjev N1 za ispravkom informacije objavljene na tom portalu.

“Na portalu N1 objavljen je 5. siječnja 2022. članak pod naslovom “Sa zgrade Općinskog suda u Zagrebu otpao komad fasade” u kojem se navodi da su sa stražnje strane zgrade Općinskog građanskog suda u Zagrebu jučer tijekom dana pale fasadne ploče, uz zaključak da srećom nitko nije stradao. Dalje je navedeno da se na mjestu pada okupilo nekoliko osoba koja su gledale što se dogodilo, uz što su objavljene i slike suda. Navedenu su informaciju prenijeli i drugi portali.

Objavljene informacije nisu točne. Naime, na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u tijeku su pripreme za obnovu zgrade suda te su tijekom jučerašnjeg dana vršeni pregledi uzorka fasade od strane konzervatora. Na objavljenoj fotografiji nalazi se stručni tim; voditelji obnove, konzervatori te osobe iz Ministarstva pravosuđa i uprave. Tijekom ispitivanja navedene ploče nisu pale te sigurnost građana ni u kojem trenutku nije bila dovedena u pitanje,” piše N1.

Sa zgrade Općinskog suda u Zagrebu otpao komad fasade

Najnovije

Još iz rubrike