25.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Žanamari zaplesala sa suprugom u nikad kraćoj haljinici pa pokazala previše, jedan...

Žanamari zaplesala sa suprugom u nikad kraćoj haljinici pa pokazala previše, jedan komentar privukao je najviše pažnje

Žanamari Perčić na Instagramu je pokazala kako je dočekala 2022. godinu, a ono što joj je komentirala Ella Dvornik ukralo je najviše pažnje.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) pokazala je djelić atmosfere s proslave 2022. godine, koju je dočekala sa svojim suprugom Marijem. Par je zavodljivo plesao, a pjevačica je u jednom trenutku pokazala malo i previše te su se jasno vidjele njezine crvene gaćice ispod prekratke haljinice.

Video su joj komentirali brojni pratitelji, koji su joj zaželjeli sreću u novoj godini, no komentar Elle Dvornik ukrao je svu pažnju.

“Osjećam se kao da vas prekidam dok gledam”, napisala joj je Ella u komentaru, a Žanamari joj je brzo odgovorila. “To je to”, napisala joj je uz smijeh.

Inače, Žanamari je posljednjih godina tjelovježbom svoju liniju dovela do savršenstva i s razlogom slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Isklesanim tijelom rado se hvali na društvenim mrežama, na kojima često dijeli svoje golišave fotografije, a iza objektiva je obično upravo njezin suprug Mario Perčić, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike