4.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Prvi strijelac HNL-a Josip Drmić snimio duet s folk pjevačicom iz...

VIDEO Prvi strijelac HNL-a Josip Drmić snimio duet s folk pjevačicom iz Zadra

Najbolji strijelac dosadašnjeg dijela Prve HNL, Josip Drmić snimio je spot za pjesmu ”Zašto mi to radiš?” koju izvodi zajedno s folk pjevačicom iz Zadra, Oliverom Matijević.

Hrvat iz Švicarske poznat je po svom žaru za glazbu, a nije čekao kraj nogometne karijere da se ozbiljnije baci u glazbene vode. Josip se bavi glazbenom produkcijom, a sudjelovao je i u pisanju stihova ove pjesme.

“Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira”, dio je koji Drmić pjeva u ovom glazbenom broju.

”Kao što mnogi znaju ja sam netko tko je otvoren za sve, a pogotovo kad je muzika u pitanju tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta!

Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska ,a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu, bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme…”, napisao je Drmić na Instagramu.

Drmić je predvodio Rijeku s 14 golova protekle jeseni, najviše u Prvoj HNL. Istaknuo je nedavno kako mu je sjajno u Rijeci i Hrvatskoj i ne misli se vraćati u Norwich s kojim ima ugovor do ljeta, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike