5.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Mateja snimile kamere, shrvani otac: Samo da ga nađem pa makar da...

Mateja snimile kamere, shrvani otac: Samo da ga nađem pa makar da ga jednom poljubim

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša (27) nestalog u Beogradu noć prije dočeka Nove godine, kazao je kako se sa sinom posljednji put čuo 30. prosinca oko 17 sati i da nije primijetio ništa neobično tijekom razgovora.

On je bio s najboljim prijateljima iz osnovne škole, njih sedmorica su, kaže, otišli u Beograd na proslavu Nove godine.

– Ništa nije ukazivalo da će dogoditi ovo što se dogodilo – rekao je Periš za Tanjug i dodao da je Matej kombijem došao u Beograd sa šestoricom prijatelja i da su se danas trebali vratiti za Split.

Dodaje da je Matej bio ekonomist, kao i da se bavio sportom. Preko ljeta je radio kao skiper na jahti.

– Imao je organiziran svoj poslovni život, školu je završio… Taj odlazak na doček Nove godine bio je prvi put da je u Beogradu – čuje se njegov otac na audio snimci koju možete preslušati OVDJE.

– Evo, mladi momak na početku svog života… sa završenim fakultetom… – s tugom u glasu, isprekidano govori Matejev otac:

– Nemamo još rezultata. Da vam kažem iskreno, puno vremena je prošlo od kada smo se posljednji put čuli, nada mi kopni, ali još se nije ugasla… – rekao je.

Periš je rekao da će danas poslijepodne stići u Beograd i da će se prvo naći s prijateljima svog sina u klubu ‘Gotik’, da bi, kaže, rekonstruirali ono što se dogodilo, mada su oni to već sve učinili.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomist i bivši vaterpolist, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti, a sada prvi put u Beogradu.

Nenad Periš, međunarodni vaterpolo sudac, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolist Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

– Tisuće ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovjek iz Beograda, kojeg ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vijencu. Svima zahvaljujem na suosjećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali što se dogodilo – rekao je Periš.

– Samo da Mateja nađem, pa makar ga morao samo jednom poljubiti – jedva, kroz plač izgovorio je otac nestalog mladića, prenosi Jutarnji.

Prijatelj nestalog Splićanina: Doslovno na par minuta smo se odvojili u klubu i od tada kao da je u crnu rupu upao

Mladi Splićanin nestao u Beogradu, otac moli za pomoć: Ne bi otišao da se nikome ne javi

Najnovije

Još iz rubrike