25.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako...

Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako su Ćorluka i njihov sinčić reagirali na promjenu

Svojim novim videospotom za pjesmu “On” koji koju je otpjevala sa srpskom pjevačicom Sarom Jo, Franka je itekako podignula prašinu. Otkrila je i da je njezin novi album spreman te s nestrpljenjem očekuje objavu datuma izlaska.

Davoru Gariću je otkrila i u kojoj je fazi s fakultetom. “U fazi sam da ne mogu vjerovati da sam toliko odužila to studiranje. Pravni fakultet je u pitanju, ali moram se pohvaliti da sam dobila 5 iz ispita Međunarodno privatno pravo, koji je jako težak ispit. Ja volim učiti, najveća sam štreberica na svijetu”, priča Franka.

Pjevačica je istaknula kako se može zamisliti s titulom odvjetnice. “Ja se svemu potpuno predam, čime god se bavim. Sada dok sam spremala ove ispite potpuno sam bila u tome”, rekla je. Objasnila je i kako uspijeva kombinirati novi spot, album, dijete i supruga. “Kako uspijevam? Nikako. Pitajte mog menadžera koliko poziva dobiva od mene. Šalim se, nije toliko strašno. Treba se samo dobro organizirati i sve se nekako uspije”, komentirala je.

Njezin sinčić Viktor će uskoro proslaviti rođendan. “Baš sam komentirala, jadan Viktor, ima rođendan baš u ovo doba godine kada se svi ispucaju za druga slavlja. Super su prošli blagdani, Viktor je sada počeo doživljavati skroz stvari i uživamo skroz u lampicama i u gradu”, priča Franka.

Njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka se vratio u Zagreb, a pjevačica je ispričala i koliko joj znači svakodnevno druženje sa suprugom. “Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privkavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super”, kaže pjevačica.

Osvrnula se i na činjenicu da je gotovo uvijek na listama najljepših Hrvatica. “Ja zapravo ne znam kada da se pogledam u zrcalo svakoga dana, obzirom koliko stvari moram obaviti prije, ali što se tiče tih izbora, naravno da je to uvijek lijepo pročitati. Pogotovo kad se osjećaš malo lošije”, rekla je.

Franka jedva čeka nove koncerte, ali i da njezin novi album ugleda svjetlo dana, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike