25.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pet minuta nakon sudara vozač udario u lice drugog vozača: Nogom mu...

Pet minuta nakon sudara vozač udario u lice drugog vozača: Nogom mu razbio staklo na vratima, uslijedio je užas

Prometna nesreća koja se zbila na Silvestrovo, oko 18.25 sati, u Svetom Ivanu Žabno u Ulici Braće Radića, imala je za epilog tučnjavu, a što se sve točno događalo na ulici detaljno su priopćili iz PU koprivničko-križevačke.

Navode kako je 36-godišnji vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 1,17 promila BMW-om križevačke registarske oznake u smjeru Bjelovara. Uslijed nepropisnog kretanja stražnjim djelom vozila udario je u prednji desni dio Forda, bjelovarske registarske oznake, kojim je upravljao 51-godišnji vozač, a koji se nalazio na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja BMW-a. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nadalje, nakon prometne nesreće oko 18.30 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način od strane 36-godišnjeg vozača i 33-godišnjaka na način da je 36-godišnjak fizički napao 51-godišnjeg vozača, udarivši ga dlanom u predjelu lica te ga pokušao izvući iz vozila nakon čega ga je zajedno sa 33-godišnjakom vrijeđao raznim pogrdnim riječima, dok je 36-godišnjak nogom razbio staklo na zadnjim vratima Forda.

Potom se 51-godišnji vozač udaljio vozilom na benzinsku postaju gdje su dvojica muškaraca došli za njim te ga ponovno vrijeđali raznim pogrdnim riječima.

Protiv 36 i 33-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, piše Novi list.

Najnovije

Još iz rubrike