-1.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Izbornik Horvat odgovorio kritičarima, Duvnjak prokomentirao promjene u reprezentaciji uoči Eura

Izbornik Horvat odgovorio kritičarima, Duvnjak prokomentirao promjene u reprezentaciji uoči Eura

Već tradicionalno na Novu godinu u Zagrebu se okupila hrvatska muška seniorska rukometne reprezentacija, koja se priprema za Europsko rukometno prvenstvo.

Nakon kraćeg druženja s novinarima, antigen-testiranja i ručka, reprezentacija je krenula put Osijeka koji će biti domaćin Croatia Cupa, ali i završnih priprema za Europsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj.

Izbornik Hrvoje Horvat odveo je u Slavoniju 18 igrača. Reprezentacija je konačno kompletna jer su se u ovoj trećoj fazi priprema, priključili i igrači koji nastupaju u Bundesligi – Domagoj Duvnjak, Marko Mamić, Ivan Martinović i Ivan Pešić.

Izbornik Horvat ističe:

“Nema kod nas nervoze, mi smo svjesni gdje smo pogriješili i što možemo napravit bolje. Sigurno da je siječanj mjesec rukometa, ali to nas veseli. Reprezentacija je praćena, ima zabrinutosti, ali bitno je da smo na kursu s kojeg se ne damo skrenut.”

Domagoj Duvnjak podcrtava:

“Promijenjena je reprezentacija, izbornik je tako odlučio, tu smo koji jesmo. Imali smo takvu situaciju i 2020. i na kraju smo bili drugi. Imamo jedno dobro iskustvo,” piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike