21.3 C
Zagreb
Naslovnica Sport Skandal trese talijanski nogomet: Policija nakon Juventusa upala i u Inter

Skandal trese talijanski nogomet: Policija nakon Juventusa upala i u Inter

Nakon Juventusa, policija je upala i u sjedište Intera, objavili su talijanski mediji. Prema njihovim tvrdnjama, razlog je pranje novca od transfera. Nakon što su nadležna tijela pregledala sve financijske izvještaje, lokalni tužitelj u Milanu odlučio je da je vrijeme da se u klub pošalje policija koja će pretresom prikupiti svu potrebnu dokumentaciju.

O svemu se oglasio i Inter:

“FC Internazionale može potvrditi da je zatražena dokumentacija koja se odnosi na sezone 2017/2018 i 2018/2019. Zahtjev je stigao u sklopu istrage o prihodima klubova u Serie A. Nijedan zaposlenik Intera nije pod istragom i nema nikakve optužnice. Ovo su samo preliminarne istrage”, objavili su iz Intera.

Prema pisanju talijanskog lista, Corriere della Sera, financijska inspekcija pretresla je danas i sjedište Serie A kako bi prikupila svu dokumentaciju vezanu uz prihode Intera u sezonama 2017/2018 i 2018/2019. Konkretno, sumnja se na to da je Inter napuhao cijene nekih transfera kako bi prikazao stanje financija boljim nego što je ono zapravo bilo, ali prema prvim izvidima nisu ustanovljene nikakve nepravilnosti, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike