2.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Epidemiologinja otkrila kako ju je osvojio naš bivši premijer, a svemu je...

Epidemiologinja otkrila kako ju je osvojio naš bivši premijer, a svemu je presudio prošek koji je tog dana tražila

Zlatko Mateša i Dijana Mayer uživaju u ljubavi, a sretni par zbližio se nakon što su se upoznali u jednoj konobi dok je ona tražila prošek za pašticadu.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (72) uživa u ljubavi s epidemiologinjom Dijanom Mayer (50), a ona je ovih dana za Gloriju otkrila detalje njihova prvog susreta. Istaknula je kako je njihovoj ljubavi kumovao prošek.

Ispričala je kako obožava kuhati, a toga je dana tražila prošek za pašticadu. Nije ga mogla pronaći, pa je otišla u vinoteku svojeg poznanika, u kojoj je bio Mateša s prijateljima. “Upoznali smo se i raspričali, a onda se prebacili u jednu konobu u Kaptolu. Razgovarali smo o skorom dolasku cjepiva i dogovorili se da će Zlatko i njegovi prijatelji doći k meni na cijepljenje”, ispričala je Mayer za Gloriju.

Dodaje kako je tako i bilo, a s bivšim premijerom se nakon cijepljenja nastavila dopisivati. “U ožujku smo zajedno otišli kod Zlatkovog prijatelja na ranč u Lici i ondje je sve krenulo. Zlatko mi se zaista dogodilo slučajno. Tko bi, uostalom, i mogao takvo nešto isplanirati. Pa samo sam tražila prošek za pašticadu”, nasmijala se Dijana.

Mayer je inače majka dvoje djece, a njezina kći Luna (19) brucošica je na Arhitektonskom fakultetu, dok sin Filip, koji će uskoro proslaviti 25. rođendan, studira glumu.

Podsjetimo, Matešina bivša djevojka Bojana Maglaić prošle je godine rekla kako je nakon deset godina predivne veze odlučila krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Zlatko Mateša je s bivšom djevojkom, ali i svoje tri bivše supruge ostao u dobrim odnosima. S Bojanom nije stao pred oltar jer je vjerovao da društvenim normama ne treba robovati, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike