21.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Sramotni napad na zaštitarku riječkog Centra za socijalnu skrb: Nije ga pustila...

Sramotni napad na zaštitarku riječkog Centra za socijalnu skrb: Nije ga pustila da uđe, dvaput ju je udario

Nepoznati muškarac napao je jučer zaštitarku u Centru za socijalnu skrb (CZSS) u Rijeci. Udario ju je u rame nakon što ga nije htjela pustiti da uđe u ustanovu.

Nepoznati muškarac došao je oko 15 sati, pred kraj radnog vremena i htio ući u Centar za socijalnu skrb bez obrazloženja. Zaštitarka ga je pitala što i koga treba, no nije htio reći već ju je udario i otišao.

Ravnatelj riječkog CZSS-a Karlo Balenović za DNEVNIK.hr je kazao kako je napadač imao sunčane naočale i masku na licu pa ga je teško prepoznati, no policija provjerava snimke nadzornih kamera i provodi kriminalističko istraživanje.

“Dojavu smo dobili jučer oko 15 sati. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, kazala je glasnogovornica primorsko-goranske policije Svemirka Miočić.

Jedan od socijalnih radnika koji je svjedočio napadu rekao nam je kako je muškarac došao i rekao da mora na toalet, a zaštitarka ga nije pustila da uđe.

“Taj čovjek ju je dvaput udario u rame. Jučer je i danas bila policija, obavljaju izvide”, rekao je.

Kako je rekao Balenović, stranke inače trebaju na ulazu reći zašto su došle i kod koga idu, a za ulazak u zgradu potrebno je pokazati i COVID potvrdu.

Zaštitarska tvrtka čija je zaposlenica napadnuta nije imala komentara na incident, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike