6.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Hefnerova zečica o toksičnoj atmosferi: Pukla sam pod pritiskom i napravila jednu...

Hefnerova zečica o toksičnoj atmosferi: Pukla sam pod pritiskom i napravila jednu stvar. Tad je uslijedio kaos

Četiri godine nakon smrti Hugha Hefnera, a ususret dokumentarnim serijama pod nazivom ‘Tajne Playboya’ koje bi se trebale početi emitirati 24. siječnja, brojni izvori odlučili su podijeliti svoju priču o tome kakav je život u Playboyjevom carstvu zaista bio.

U isječku dokumentarca, manekenka Holly Madison, jedna od Hefnerovih najpoznatijih zečica, rekla je da je ‘pukla’ pod pritiskom jer je osjećala kao da mora izgledati kao i sve druge djevojke.

Zato je ošišala svoju dugu kosu, no taj čin nije dobro prošao.

‘Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni’, prisjetila se. ‘Urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino.’

Hefnerov prijatelj Jonathan Baker potvrdio je u snimku da je medijski mogul bio uzrujan zbog njezine preobrazbe.

‘Sjećam se kad je ošišala kosu’, rekao je Baker. ‘Bio je jako nesretan zbog toga. Da, to je njegov svijet.’

Bridget Marquardt, koja je glumila s Madison u realityju ‘The Girls Next Door’ koji se bazirao na životu Hefnera i njegovih zečica, također je u intervjuu komentirala napetost koja je uslijedila nakon što je Madison promijenila frizuru.

‘Hef je prilično oštro izgovorio neke stvari Holly. Jednom je imala crveni ruž na usnama, a on joj je rekao da ga odmah skine jer ne voli crveni ruž. No činilo se da ga nije smetao na drugim ženama. Bilo je vrlo frustrirajuće živjeti svaki dan s napetostima i svom dramom koja se događala – kazala je Bridget Marquardt.

Hefner je preminuo 2017. u 91. godini, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike