6.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Bivša ga je zbog nje izbacila iz kuće, a on je postao...

Bivša ga je zbog nje izbacila iz kuće, a on je postao prvi premijer nakon 200 godina koji se vjenčao za vrijeme mandata!

Boris i Carrie Johnson dobili su drugo dijete, a tamošnji mediji javljaju da je premijerova supruga rodila kćer. O njihovoj vezi već se dugo piše, a trnovit im je bio put do sreće.

Britanski premijer Boris Johnson (57) i njegova supruga Carrie (33) dobili su drugo dijete, a BBC javlja kako je premijerova supruga rodila zdravu djevojčicu. Tamošnji mediji pišu kako su mama i beba dobro te se o njima brinu londonski liječnici. Prije godinu i pol dana par je dobio svoje prvo dijete, sina Wilfreda Lawrieja Nicholasa Johnsona.

Carrie i Boris Johnson imaju turbulentnu ljubavnu povijest iza sebe. Upoznali su se kada je ona kao 21-godišnja djevojka došla raditi za stranku u kojoj je Johnson ubrzo zatim postao predsjednik. Ona je dobila promaknuće, a nekoliko godina kasnije počela su šuškanja da su u vezi. Carrie je radila u odnosima s javnošću njegove stranke 2018. godine, no nakon toga je dala otkaz te je počela raditi za udrugu Oceana.

U rujnu 2018. godine svjetski tabloidi su se raspisali o svađi premijera Borisa Johnsona i njegove tadašnje supruge Marine Wheeler, koja ga je izbacila iz kuće jer je imao ljubavnicu. Spomenuta ljubavnica bila je upravo Carrie, a Johnson je i ranije bio nevjeran svojoj supruzi, s kojom je bio u braku 25 godina.

Ni tu glasine nisu stale, a kada se doselio kod Carrie, i oni su se znali svađati toliko glasno da je u nekoliko navrata dolazila i policija. Ni Boris ni Carrie o tome nisu nikada javno progovorili. U ljeto 2019. godine Johnson je prodao kuću koju je dijelio s bivšom suprugom te je s Carrie kupio vilu u Camberwellu, u kojoj još danas žive.

Carrie i Boris Johnson su se vjenčali prošle godine, kada su dobili i prvo zajedničko dijete. Sinu su dali ime po svojim djedovima, ali i liječnicima koji su spasili život britanskom premijeru prošle godine kada je obolio od koronavirusa. Nakon njihova vjenčanja objavljena je i zanimljiva informacija kako je Johnson postao prvi britanski premijer nakon 200 godina koji se vjenčao dok mu je trajao mandat, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike