6.2 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Prilično bizarna intervencija na hitnoj pomoći: Poskliznuo se na granatu pa mu...

Prilično bizarna intervencija na hitnoj pomoći: Poskliznuo se na granatu pa mu se zabila u stražnjicu

U Kraljevskoj bolnici u Gloucestershireu imali su prilično bizarnu intervenciju prošloga tjedna, kada je hitnu pomoć zatražio muškarac kojem se u rektumu zaglavila 57-milimetarska granata iz Drugog svjetskog rata.

”Poskliznuo sam se i pao na nju”, kazao je muškarac kojemu se u rektumu zaglavila 57-milimetarska granata iz Drugog svjetskog rata, prenio je neimenovani izvor, a lokalna policija je potvrdila da se sredinom prošloga tjedna zbio prilično bizaran incident, o kojemu je vijest prenio i BBC.

Bolničko osoblje ostalo je u blagom šoku, a na intervenciju su bili pozvani i pirotehničari, no liječnici su i prije njihova dolaska sami uspjeli ukloniti granatu nakon što se pokazalo da nije aktivna, pa ne predstavlja opasnost – za nikoga osim muškarca koji je zbog toga što mu se zaglavila u stražnjici i potražio medicinsku pomoć.

On je pušten iz bolnice i očekuje se njegov potpuni oporavak, a riječ je o kolekcionaru ratnih memorabilija.

No, mogao je umrijeti da mu je granata probila crijeva, upozorila je liječnica Carol Cooper za Newsweek te dodala: ”Raspon predmeta koji se guraju u rektum je nevjerojatan – od čaša za vino do boca kečapa”.

Pirotehničare, međutim, kako je kazala, dosad još nisu morali zvati, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike