6.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Glumcu preminuo 5-mjesečni sin, tužnu vijest otkrio grcajući u suzama: Mislili smo...

Glumcu preminuo 5-mjesečni sin, tužnu vijest otkrio grcajući u suzama: Mislili smo da ide samo na kontrolu

Voditelj, komičar, glumac i glazbenik Nick Cannon (41) trenutno proživljava najteže dane u svom životu. Naime, proteklog vikenda prestalo je kucati srce njegovog 5-mjesečnog sina Zena koji je bolovao od hidrocefalusa. Tužnu vijest Nick je otkrio gostujući u showu ‘Tuesday morning’ u kojem nije mogao suspregnuti suze.

– Primijetio sam da uvijek kašlje pa sam htio da se to pregleda. Drukčije je disao i kad je napunio dva mjeseca, vidio sam da ima i malo veću glavicu, Cannon glavu. Nismo misli da je to neki problem, ali odveo sam ga doktoru zbog sinusa i disanja. Mislili smo da će to biti samo rutinska kontrola – ispričao je voditelj.

Pregledom je utvrđeno da mu se u mozgu nakupljala tekućina i ispostavilo se da je riječ o malignom tumoru koji je počeo brzo rasti. Uslijedila je operacija, no Zenovo stanje se naglo pogoršalo krajem studenog pa je Cannon odmah otišao u Los Angeles kako bi bio sa sinom i partnericom, manekenkom Alyssom Scott, koja mu je sedmo dijete rodila u lipnju ove godine.

-Tumor je počeo rasti brže. I tako smo znali da je vrijeme… Prošlog vikenda proveo sam kvalitetno vrijeme s njime. Probudio sam se u nedjelju i otišao do oceana s njim i suprugom, a onda sam se morao vratiti u New York – rekao je Cannon kojeg su obuzele emocije.

– Nisam znao kako ću se nositi s današnjim danom, ali samo sam htio tugovati sa svojom obitelji – dodao je voditelj koji je zbog tragedije koja ga je zadesila odlučio na neko vrijeme obustaviti snimanje svoje emisije. Podrška obožavatelja odmah mu je počela pristizati sa svih strana, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike