VIDEO Grmoja: Lik je banuo na štand i napao dvije volonterke koje skupljaju potpise za referendum. Oteo im je liste

Screenshot

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja u ponedjeljak navečer objavio je na svojoj Facebook stranici status i video u kojem tvrdi da su napadnute dvije volonterke Mosta koje skupljaju potpise za raspisivanje ustavotvornog i zakonodavnog referenduma kojim bi se regulirao rad Nacionalnog stožera i ukinule covid potvrda.

Grmoja tvrdi da je nepoznati muškarac volonterkama prijetio pa im potom istrgnuo liste s potpisima te se udaljio od štanda. Status zastupnika Mosta prenosimo ispod.

– Upravo sam policiji prijavio napad na naš štand kod studentskog doma Stjepan Radić na kojem su bile dvije naše volonterke.

Na štand im je banuo lik koji im je rekao da za njih ima savjet, da okolo idu ljudi koji tuku volontere naših referendumskih inicijativa.

Cure su konstatirale da im prijeti i da će zvati policiju nakon čega je on postao nervozan i počeo se derati ponavljajući da im je dao savjet. Otrgnuo im je sa stola dvije potpisne liste inicijative Odlučujmo zajedno s oko 40 potpisa i otišao.

Cure imaju i svjedoka i njegove fotografije dok se udaljava sa štanda. Moguće je da se radi o incidentu neuravnoteženog lika, ali moguće i čovjeku kojeg su poslali da se zastraše i obeshrabre naši volonteri.

Molim sve one koji nam žele pomoći da se jave za volontiranje, posebno muškarce kako bismo zaštitili naše djevojke na štandovima, ali i potpisne liste s potpisima građana od mogućih krađa, napisao je Grmoja, piše Jutarnji list.

Share This Article