-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: Dali smo si vremena, nisam...

Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila

Petar Grašo predstavlja svoju novu pjesmu “Jel ti reka ‘Ko”, za koju je snimio i spot na atraktivnim lokacijama u Splitu i Istri.

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji Petar Grašo nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednjih godina napokon predstavlja dugoočekivani singl “Jel Ti Reka ‘Ko”.

Radi se o rasnoj mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno ”brusila” u studiju s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike, kao i vrhove ljestvica slušanosti.

“Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme ‘Jel Ti Reka Ko’ jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu”, ispričao je Grašo.

Spot u režiji Vojana Koceića sniman je u dvije regije iznimno prirasle Petrovu srcu – u Istri u pitoresknom hotelu San Rocco te na nekoliko lokacija u Splitu.

“I Istra i, naravno, moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije, kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot”, priča Petar.

Nova pjesma svakako je i sjajna uvertira u čak dvije arene koje Grašo priprema početkom sljedeće godine – 11.veljače pjevat će se u splitskoj Spaladium Areni, dok odmah nakon nje slijedi i zagrebačka Arena 26.veljače, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike