2.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Nepoželjan, ali uporan udvarač: Djevojka ga je odbijala, a on ju je...

Nepoželjan, ali uporan udvarač: Djevojka ga je odbijala, a on ju je uporno pratio, nazivao, slao poruke…

Nakon što je djevojku uznemiravao pozivima, pratio je vozilom i dolazio joj na radno mjesto, policijski službenici priveli su osumnjičenog

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo nametljivo ponašanje.

Muškarca se sumnjiči da je od listopada uznemiravao 25-godišnjakinju koja nije željela biti s njim u kontaktu. Nakon što je djevojka blokirala njegov broj mobitela, 29-godišnjak ju je nastavio uznemiravati pozivima s više različitih brojeva, slati joj elektroničku poštu, a dolazio je i u blizinu njenog radnog mjesta te ju je pratio vozilom, priopćila je Policijska uprava istarska.

Cijela situacija je izazvala kod 25-godišnjakinje strah i uznemirenost te su policijski službenici odmah nakon zaprimanja prijave pronašli i uhitili 29-godišnjaka.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 4. prosinca u večernjim satima, osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike