-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport Alen Babić odgovorio Hrgoviću na brutalnu uvredu i objavio fotografiju njih dvojice

Alen Babić odgovorio Hrgoviću na brutalnu uvredu i objavio fotografiju njih dvojice

Nakon što je za vikend u Las Vegasu očekivano lako pobijedio nedoraslog protivnika Emira Ahmetovića, Filip Hrgović dobio je pitanje koje ne voli jednako kao i ono o jačini svojih dosadašnjih protivnika.

No pitanja o Alenu Babiću su nešto s čime se Hrga mora pomiriti čak i kad se nalazi u SAD-u. Novinari koji prate boks ne vide ništa loše u ideji da se njih dvojica nađu u ringu jer bi to prvenstveno bio dobar posao za sve, kako je nedavno sugerirao novinar DAZN-a, streaming platforme koja je nositelj prava prijenosa za Matchroomove večeri.

A upravo je novinar koji radi za Matchroom upitao Hrgovića u Las Vegasu o rivalstvu s Babićem.

”On je jednostavno retardiran čovječe. Što s njim… On samo puno priča i nije korak naprijed za mene. Završio bih ga prije Emira. To je snažno rivalstvo isključivo zbog njegovih priča, on može pričati do sutra. Međutim, u ringu mi on nije rival, on nema kvaliteta da bi me ugrozio”, poručio je El Animal.

Babić nije dugo čekao na odgovor. Znamo da je on puno aktivniji od Hrgovića u medijskim istupima pa je putem Instagrama poručio:

”Krv će se na kraju proliti. Tako će završiti ova priča”, na pisao je Babić na Instagram Storyju te u objavio dodao:

”Svi znamo kako završava priča autsajdera. Pretvaramo se da je ovo sve novo, ali uvijek je isto. Idiot sa srebrnom žlicom završit će razbijene glave od strane autsajdera, a onda ćemo sretno živjeti do kraja života. Iako, nisam siguran oko ovog posljednjeg dijela.”

Recimo i kako je objavu Babića ”lajkao” i još jedan poznati hrvatski boksač Marko Milun, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike