6.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Hodžić: Milanović umanjuje žrtvu Srebrenice

Hodžić: Milanović umanjuje žrtvu Srebrenice

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine održalo je konferenciju za novinare vezano za posljednje izjave predsjednika Zorana Milanovića o događajima u Bosni i Hercegovini, u kojima, kako tvrde, relativizira, a u određenim trenucima i umanjuje opseg počinjenog genocida u Srebrenici.

– To je jedna vrsta organskog primitivizma, da Bošnjake promatra kao ljude koji su jedino za bauštelu i pravljenje ćevapa i, bez obzira na to što čine većinu populacije u BiH, njih se ne treba ništa pitati, tko su oni da ih se išta pita i ne trebaju sjediti ni za kakvim stolom i ništa odlučivati. I iz te misli proizlazi stav, nije to jasno rekao, ali to možete tako iščitati – da je žrtva u Srebrenici manje vrijedna u odnosu na neke druge genocide i ratne zločine, rekao je predsjednik Vijeća Armin Hodžić, piše HRT.

VIDEO Milanović: Nećeš mi slati svoje janjičare da mi šalju gore inspekcije; Srebrenica nije isto što i holokaust ili Jasenovac; Nije normalno da cijena Rafalea opet raste; Štetočine koje tamo zabadaju nos i dijele lekcije pa u EK izdaju smjernice

Najnovije

Još iz rubrike