-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Mektić: Drago mi je da se od nas očekuje pobjeda protiv Đokovića,...

Mektić: Drago mi je da se od nas očekuje pobjeda protiv Đokovića, to govori o nama

Mate Pavić i Nikola Mektić potvrdili su pobjedom nad Novakom Đokovićem i Filipom Krajinovićem, kojom su Hrvatskoj donijeli plasman u finale Davis CUpa, da su najbolji teniski par svijeta. Od njih se i očekivala pobjeda, što i njih malo čudi, jer zna se tko je bio na drugoj strani – najbolji tenisač svijeta.

– Ne znam što bih rekao, meni je drago da se to očekuje od nas, u jednom ovakvom polufinalu protiv jednog Đokovića, da ljudi očekuju pobjedu, to nešto govori o nama. No to je zaista daleko od istine, svaki meč treba odraditi. Mi smo ovaj meč odradili fantastično od prvog do zadnjeg poena, inače je to moglo vrlo lako otići u drugom smjeru, rekao je Mektić.

Pavić je odgovorio na pitanje o sjajnom servisu hrvatskog dvojca, nisu ga nijednom ispustili već četvrti meč zaredom:

– Znači nam to jako puno, to je nekako odrađeno pola posla, kad smo tako suvereni na servisu. Imali smo tokom sezone neke periode, u Wimbledonu recimo, kad smo bili suvereni tako na servisu, evo sad i Davis Cup, četvrti meč zaredom nismo izgubili servis, bili smo suočeni samo s jednom break-loptom na kraju meča. Jako dobro serviramo, jako dobro igramo na našim servis-gemovima, tako da pola posla odradimo tu, a onda smo jednostavno jako opasni, dobri smo igrači i jako smo opasni na reternu, pa je jako teško našim protivnicima, kaže Mate Pavić, piše HRT.

Hrvatski par razbio Đokovića i Krajinovića, Hrvatska u finalu Davis Cupa

Đoković sportski čestitao svim članovima hrvatske reprezentacije

Javio se i Goran Ivanišević: U velikoj hrvatskoj pobjedi posebno je izdvojio jednog čovjeka

Najnovije

Još iz rubrike